Jalkapalloleirit – Santa Susanna

Hotelli Santa Susanna

Hotellimme Santa Susannassa

Santa Susanna on harjoitusleirikohteemme Costa Bravalla. Se on ainostaan 60 km :n päässä Barcelonasta (45 min) ja 40 km:n Gironasta. Santa Susannassa on aloitettu Football Project, johon olemme liittyneet. Kohteessa on todella panostettu jalkapalloon. Kolme viimeisen sukupolven tekonurmea, joista kaksi on hotelliketjumme omistamia ja sijaitsevat aivan hotellin vieressä.

Santa Susanna jalkapallokenttä

Hotellimme kentät

Hotellin kentät:  Kaksi viimeisen sukupolven tekonurmikenttää. (Prestige XM 60 Evolution, FIFAn laatuluokituksessa kaksi tähteä (korkein laatuluokitus). Kenttien koot ovat 55 x 95 metriä ja ne ovat varusteltu siten, että niistä saadaan helposti neljä 7 v 7 kenttää. Harjoitusvuoroon sisältyy merkkikartiot, aidat ja minimaalit sekä mineraalivettä harjoituksiin.

Majoitus on tasokkaassa ****kylpylärantahotellissa, jossa on valtava uima-allas. Ruokailut ovat hotellin tasokkaissa ravintoloissa, joukkueenne ei tarvitse siirtyillä erikseen ruokaloihin.

Katso tästä linkistä, kuvia majoituksesta ja tietoa Santa Susannasta.

Santa Susanna jalkapallokenttä

Nurmikenttiä löytyy kaksitoista kappaletta ja niitä voi varata erikseen (kentät sijaitsevat n. 15 min matkan päässä).

Santa Susannasta on helppo tehdä retkiä Barcelonaan vaikka iltaisin, koska paikallisjuna kulkee kylän halki. Jättimäiseen vesipuistoon WaterWorldiin on ilmainen bussikuljetus läheiseen kylään.

Olemme tehneet teille rungoksi viiden (neljä yötä) ja kuuden päivän (viisi yötä) leirin täysihoidolla upeassa hotellissamme. Katso alla olevista linkistä malliohjelma.

SANTA SUSANNA Espanjan leiri ohjelmarunkomalli.

Lisäpalveluitamme ovat;  lisäharjoitukset ja ottelut. Retkipäivät; Barcelonaan, Gironaan, Ranskaan. La Liga ottelu; esim. FC Barcelonan kotiottelu.

MUUTA MUKAVAA

Muutaman kilometrin päässä on vaikuttava Marineland, missä pääset ihastelemaan delfiinejä, mursuja, pingviinejä ja eksoottisia lintuja. Varsinkin näiden valloittavien vekkuleiden esitykset ovat huikeita.

delfines004

Lähellä on myös valtava vesihuvipuisto Waterworld! Täällä koet huikeat elämykset puiston monipuolisissa liuissa ja laitteissa. Molempiin huvipuistoihin on ilmainen bussikuljetus!

img37

Santa Susannaan lennetään joko Barcelonan tai Gironan kautta. Voit hankkia lentolippusi joko itse tai saat ne myös meidän kauttamme. Olemme IATA agreditoitu matkatoimisto ja operoimme myös läheisesti Katalonian oman lentoyhtiön kanssa.

valmismatka_logocatalunya logoIATA-logo3

part_septentrional_de_la_comarca_del_maresme_situacioSanta Susanna vaahtobileetSanta Susanna rantaimg43

Santa Susanna ranta

Kommentointi on suljettu.