Kaupunkilomat: Europan TOP kohde – Barcelona!

Olemme erikoistuneet Kataloniaan ja sen pääkaupunkiin Barcelonaan. Meiltä saat yksilöllisen palvelun haluamallesi matkalle. Olkoon matkasi tarkoitus jalkapallo-ottelu, kulinarismi, nähtävyydet tai työmatka, löytyy kauttamme ratkaisu tarpeisiisi. Aktiivilomalaisena löydät kauttamme harrastuksesi uudestaan loistavissa olosuhteissa. Saat yksilöllisen palvelun eikä siitä tarvitse maksaa erikseen. Tutustu asiakaspalautteeseemme!

Barcelonasta voit nauttia helposti. Matkamme ovat niin ryhmille kuin yksittäisille matkaajille.

Hinnat alkaen 195,- (ilman lentoja)

Saat kauttamme räätälöityä kaikki palvelut matkallesi. Liput FC Barcelonan ja RCD Espanyolin otteluihin, kuljetukset, kokkauskurssit,  Gourmet kävelyt, Tapaskierrokset vain muutamia mainitaksemme. Barcelonassa ollessasi voit toteuttaa päiväretken vaikka Freixenetin Cavatilalle, Torresin viinitilalle tai käydä Golfaamassa PGA Catalunyan huippukentillä. Hoidamme sinulle liput ja kuljetukset menitpä lähijunalla, bussilla, taxilla tai ryhmäsi kanssa isommalla menopelillä. Meiltä löytyy sinulle tai ryhmällesi suomenkielinen opaspalvelu. Jos haluat tutustua kaupunkiin omin päin, avustamme hotellien varaamisessa, ravintolavarauksista (saat meiltä listan hyvistä ravintoloista ruokalistoineen).  Kerromme mielellämme vihjeitä majoituspaikkasi läheisyydessä sijaitsevista nähtävyyksistä tai muista erikoisuuksista kuten suklaamuseo, pähkinäpaahtimo, SAUNA!, viihtyisä puisto, arkkitehtuuri (modernismi),..

Tunnemme Barcelonan ja sen nähtävyydet. Jos matkaat kaupungissa apostolinkyydillä ja haluat nähdä arkkitehtuuria (Gaudi, Lluis Domenéch i Montaner, Puig i Gadafalch), kerromme korttelin missä herrat kilvoittelivat. Jalkapallon ystäville meillä on monta vaihtoehtoa Les Cortsin alueella (Camp Nou). Modernismin ystäville järjestämme kiertoajelun, mutta sinulle kaupunki voi olla  kauneimmillaan vanhassa kaupungissa, Ramblan tuntumassa ja satama-alueella.

Kolumbus purjealus Santa Eulalialta nähtynä

Matkapaketit lue täältä..

Ota yhteyttä ja kysy tarjous:

office@duponds.eu
0400 171048

Museu Nacional D’Art de Catalunya

Yllä  olevassa museossa voi nähdä romaanisen ja goottilaisen ajan vaikutukset kirkkomaalauksissa. Museoon on nimittäin kerätty Katalonian kirkkojen freskoja.

Satama-alueella on vaalitaan perinteitä

Gourmet kävelyllä ei vältytä yllätyksiltä

Kommentointi on suljettu.