Santa Susanna

Sijanti

Santa Susanna sijaitsee Koillis- Espanjassa, välimeren rannikolla Costa Bravan sydämessä. Santa Susannaan lennetään Barcelonan kautta. Barcelonasta etäisyys Santa Susannaan on noin 60km. Voit hankkia lentolippusi joko itse tai saat ne myös meidän kauttamme.

Olemme IATA agreditoitu matkatoimisto ja operoimme myös läheisesti Katalonian oman lentoyhtiön kanssa.

Lentoaika Helsingistä Barcelonaan kestää noin 4 tuntia. Aikaero on -1 tunti.

Kohdetietoa

Santa Susannasta on tullut laadukas ja rauhallinen kohde aktiivi- ja rantalomailijoille. Costa Brava on tunnettu upeista hiekkarannoistaan, kallioseinäisistä lahdenpoukamistaan sekä rauhallisista pikkukylistään.

Santa Susannalle on myönnetty hyvistä palveluistaan ensimmäisenä Costa Bravalla perheturismin tunnustuskunniamerkki. Costa Bravalla myös yleinen hintataso on varsin kohtuullinen.

Hotelli-  ja ravintolatarjonta on laaja sekä palvelut ovat ensiluokkaisia.  Santa Susanna on viehättävä ja turvallinen matkakohde jonka upeat maisemat ja lukuisat hiekkarannat tekevät siitä loistavan matkakohteen.

Upeita rantoja reunustaa pitkä rantapromenadi jonka varrella on lukuisia ravintoloita, baareja ja kahviloita. Ravintoloissa tarjoillaan sekä kansainvälisiä ruokia että Espanjalaisia herkkuja, paikallisia viinejä unohtamatta.

Ilmasto Costa Bravalla

Costa Bravan sää lämpenee jo huhtikuussa jakaunis ilmasto säilyy lämpimänä loka-marraskuulle saakka. Halutessasi välttääkiireisimmän turistikauden ja paahteiset helteet, kannattaa matkasi sijoittaakevääseen tai syksyyn. Tällöin myös hintataso kohteessa on matalampi.

Keskimääräiset lämpötilat

TAMMIKUU13 °HEINÄKUU28 °
HELMIKUU14 °ELOKUU28 °
MAALISKUU16 °SYYSKUU25 °
HUHTIKUU18 °LOKAKUU21 °
TOUKOKUU22 °MARRASKUU16 °
KESÄKUU25 °JOULUKUU13 °

Kulkuyhteydet

anta Susannalla on loistava sijainti lähellä Barcelonaa ja Gironaa. Molempiin keskuksiin on sujuvat liikenneyhteydet niin junalla kuin bussilla. Santa Susannasta on helppo tehdä retkiä Barcelonaan vaikka iltaisin, koska paikallisjuna kulkee kylän halki. Ostosmahdollisuudet Barcelonassa ovat erittäin kattavat ja kaupunki tarjoaa laajat kulttuuri- ja viihdetarjonnat.

Läheisessä kylässä sijaitsevaan jättimäiseen vesipuistoon ”WaterWorldiin” on ilmainen bussikuljetus.