Seniorit

Syksyn ja ensi kevään matkaohjelmat odottavat matkaajia. Kesä jatkuu loppusyksystä ja kevät alkaa varhain huhtikuussa Etelä Euroopassa.

Meillä on tarjota upea kohde Koillis-Espanjan rannikolla Santa Susannassa lähellä Barcelonan kaupunkia. Se on kaunis pikkukaupunki Costa de Maresmen rannalla Espanjan Kataloniassa. Se sijaitsee noin 50 kilometriä pohjoiseen Barcelonasta. Lomaparatiisin pitkä hiekkaranta lukuisine terasseineen ja ravintoloineen kutsuu rentoutumaan. Santa Susannasta on suora junayhteys Barcelonaan.

stasusanna
Tasokas hotelli **** Hotel Aqua Marina
• Aivan rannan ja keskustan tuntumassa
• Ravintoloita ja baari, uima-allas
• Spa-kylpylä

RETKIVAIHTOEHDOT

Retki 1. Viinitila- ja Montserat luostarikierros
Retken ensimmäinen kohde on Freixenetin viinitila, missä opastettu kierros paikallisen kuohuviinin, eli Cavan valmis-tuksen saloihin sekä Freixenetin yrityksen syntyyn. Kierros päättyy Cavan maistatukseen, jonka jälkeen onkin helppo mennä tilan kauppaan tekemään asiantuntevia ostoksia.

Freixenetin jälkeen matka jatkuu korkealla Montseratin vuorella sijaitsevaa luostaria, mistä avautuu huikea näköala kohti Barcelonaa. Audiovisuaalinen näytös esittelee luostarin historiaa ja nykypäivää, lisäksi halukkaat saavat maistella luostarin munkkien valmistamia liköörejä. Montseratin luostarilla nautitaan myös myöhäinen lounas, jonka jälkeen paluu Santa Susannaan.

Retki 2. Maaseutukierros ja Salvador Dalin Girona-Cadaques
Matkalla avautuu näkymä Costa Bravan maisemiin. Tutustuminen Gironan vanhaan kaupunkiin ja sen goottilaisiin kortteleihin. Gironasta suunnataan idylliseen, kauniin lahdenpoukaman sylissä sijaitsevaan taiteilijakylään, Cadaquesiin, missä Dali aikoinaan myös maalasi. Lisänä käynti Port Lligatissa, missä mahdollisuus vierailla Dalin kotimuseossa tai vain ihastella valon ja värien voimaa lahdenpoukamassa. Cadaquesissa myös lounas. Iltapäivällä paluu Santa Susannaan.

Retki 3. Viinitila ja Barcelona
Torresin viinitilalla opastettu kierros paikallisen viinin valmistuksen saloihin ja Torresiin yrityksen syntyyn. Kierros päättyy maistatukseen tapasten kera, jonka jälkeen aikaa ostosten tekoon myymälässä. Torresin tilalta lähdetään Barcelonaan, missä heti on kaupunkikierros. Tutuksi tulevat Montjuicen kukkula Olympiastadioneineen, Eixamplen kaupunginosan modernismi ja Gaudi, Sagrada Famiglia sekä kuuluisa kävelykatu ja Barcelonan sydän, La Rambla. Lopuksi kävelykierros vanhan kaupungin goottilaisissa kortteleissa oppaan johdolla, jonka jälkeen paluu Santa Susannaan.

Retki 4. Kokopäivä Barcelonassa
Aamiaisen jälkeen lähdemme Barcelonaan, missä aloitamme kaupunkikierroksen Montjuicen kukkulan näköalapaikalta. Tämän jälkeen kaupunkikierros jatkuu bussin kyydissä ja päättyy kävelykierrokseen vanhan kaupungin goottilaisissa kortteleissa. Lounaan jälkeen vapaata aikaa tutustua kaupunkiin. Opas kertoo parhaimmat ostospaikat sekä nähtävyydet. Paluu Santa Susannaan illalla.

Hintaan sisältyy:- Majoitus 2 hengen huoneessa täysihoidolla
– Lennot Hki-Barcelona-Hki
– Lentokenttä kuljetukset kohteessa
– Kaksi yllämainituista retkivaihtoehdoista
– Suomalaisen oppaan palvelut
– minimi ryhmä 10 henkeä

Hinta alk. 995,-  €/hlö    (2 hh, lisämaksusta 1 hh)

Optiona

Pääsyliput, tapahtumat ja omat erikoisharrastuksenne Kataloniassa oleskelunne aikana. Esimerkiksi La Liga (FC Barcelona), Formula 1 ja konsertit.Vastaamme mielellämme lisäkysymyksiin !

Terveisin

Matkatoimisto Dupond & Dupond
0400 171048  www.duponds.eu

Kommentointi on suljettu.