Pyreneiden Polkaisu – pyörämatka henkeäsalpaaviin maisemiin

pyörämatka-pyreneet-tour de france

Keväällä 2016 tehdään  pyörämatkat Tour de Francen maailmaan. Matkalla pyöräillään Tour de Francen maisemissa  Pyreneillä ja tutustumme  aivan uskomattomiin pyöräreitteihin ja suoritamme huoltavia toimenpiteitä fysiikkavalmentajamme ja oppaamme Markku Hildenin opastuksella. Tällä pyörämatkalla olet kuningas. Viemme sinut pölyisestä Suomesta Etelä-Ranskan puhtaaseen vuoristoon, missä Lancen ja Alberton hengessä koet mahtavia reittejä. Kotkien ja haukkojen tasalla ja villisikojen seuratessa, nouset näissä maisemissä huippukuntoon.

pyörämatka-pyreneet-tour de france

Joskus saattavat pilvet ryömiä ajotielle…

Sinun ei tarvitse olla kilpapyöräilijä, vaan riittää kun pystyt tekemään omaan tahtiisi hieman pidempiä lenkkejä. Saat joka päivälle reittikartan. Päivittäinen muu ohjelma voi sisältää lihashuoltoa, venyttelyä ja muita huoltavia toimenpiteitä fysiikkavalmentajamme johdolla. Majoitut mukavasti presbyteeri majatalossa tai gitessä, joihin olemme varanneet aamiaiset ja tuhdit illalliset. Matkan aikana poljetaan myös yksi Tourin etapeista (Limoux-Foix) tai jos tämä ei vielä ole “ajankohtaista”, voit suorittaa omatoimisen lenkin reittikartamme mukaan. Tour de Francen sisälle pääset toisen oppaamme Ismo Nykäsen johdolla. Häneltä saadaan kaikki etukäteistieto poljettavasta etapista. “Dupo-tallin” huoltoauto mekaanikkoineen seuraa aktiivista ryhmäämme tällä etapilla tauotta.

Matkaohjelma 2016Pyreneiden Polkaisut!

I viikko 7.5.-14.5.

II viikko 14.5.-21.5.

III viikko 21.5.-28.5.

1. Päivä 

Nouto lentokentältä ja saapuminen hotelliin Espanjan puolelle  (Santa Susanna) hotellille.

2. Päivä

Aamupalan jälkeen lähdemme hakemaan ja säätämään jokaiselle yksilöllisen pyörän.

Lounas ja sitten tutustustumislenkille.

Lenkin jälkeen on mahdollisuus tutustua vaikkapa läheiseen hiekkarantaan, hotellin uima-allastarjontaan tai vierailla loistelijaassa kylpylässä, joka on  yhteistyöhotellimme ylpeys.

IIlalinen.

3. Päivä

Aamiaisen jälkeen starttaamme kohti Ranskaa ja Bugarachin kylää. Asetumme majataloon tervetuliasismaljojen keralla.

TÄÄLTÄ TULLAAN PYRENEET!  Tutustumis- ja tervetuliaslenkki.
Galamus rotko ja St Paul vuorisola
Lähtö majatalolta ja heti pientä kiipeämistä.

Sen jälkeen alamäkeä 6 km muutamien loivien mutkanousujen siivittämänä.
Ja sitten spektaakkelimainen ajo 3-4 km henkeäsalpaavissa maisemissa, Calamus rotkon kupeessa. Rotko on länsi-Euroopan syvin ja kaunein myös Bernardo Bertoluccin mielestä, koska hän filmasi kohatuksia elokuvaansa  “Viimeinen Keisari “.  Siitä ylätasankoa pari kilometria ja lasku St-Paul-de-Fenouillet’in kylään läpi viinviljelmien. Ajoimme kylän läpi – ja tässä kohtaa on kylän kahvilassa kahvit paikallaan. Jatkamme erittäin hyväpintaista tietä kohti Caudies-de-Fenouillet’ia n. 11 kilometriä. Tässä Tour De France kiihdyttelee usein – Tasaista loivaa nousua; n. 200 metrista 350 metriin tällä välillä porhalletaan läpi viiniviljelmien.

4. Päivä

Aamupala, lähtö päivän omatoimiselle lenkille, tai ryhmän mukaan pidemmälle lenkille, jonka aikana nautitaan lounasta ja saavutaan päivälliselle majataloon.

5. Päivä

Aamiaisen ja pienen lenkin jälkeen  hyvästelemme Ranskan ja palamme päivälliselle Santa Susannaan Espanjan puolelle.

6. Päivä

Aamupala, palauttava lenkki, ohjattu venyttely ja palauttavia harjoitteita, illallinen. (Mahdollisuus  pitää vapaa päivää ja tutustua esim. Barcelonaan).

7. Päivä

Aamiainen, lenkki, ohjattu venyttely ja palauttavia harjoitteita, lisäravinteet luento,.
(Mahdollisuus pitää vapaa päivää ja tutustua esim. Barcelonaan).

PÄÄTÖSILLALLINEN.

8. Päivä

Aamupala, pyörien luovutus ja lähtö kentälle. Paluu Suomeen.

Matkan hintaan 1.699,- kuuluu:

Reittilennot, majoitus Bugarchin kylässä, aamupalat ja illalliset, suomalainenasiantuntija-opas ja suomalainen fysiikkavalmentaja käytössäsi,kuljetukset Toulouse-Bugarach- Toulouse, reittikartat ja opastukset päivittäin reiteille.

Lisähintaan: Pyörän vuokraus tai oman pyörän paikka lennolla.

Kysy lisää:
Markku Hilden +358 (0)505 352 623 markku@duponds.eu

Kommentointi on suljettu.