Uimarit

Dupondien leirit uimareille suuntautuvat Espanjan Kataloniaan, Etelä-Ranskaan ja lähialueille. Dupondien toimipiste sijaitsee Etelä-Ranskassa, pyreneiden juurella aivan Espanjan Katalonian rajan tuntumassa. Täältä operoimme kotikentillä Katalonian kohteita niin Ranskassa kuin Etelämpänä Espanjassa. Kaikissa kohteissamme on vähintään yksi 50 metrin allas ja muut faciliteetit kunnossa. Mahdollisuus harjoitteluun on vähintään kaksi kertaa päivässä ja usealla radalla. Leirin voi tilata täysi- tai puolihoidolla tai vain aamiaisella.

Katalonia:

Täällä meillä on kaksi selkeää suosikkipaikkaa, joissa toimimme jo muiden lajien parissa Calella ja Lloret de Mar. Sekä huippu-urheilukeskus olympiavalmennettaville CAR Sant Gucatissa.

Calella

Calellan olympia-allas

Calellan olympia-allas

Crol Centre Calella (yksityinen keskus): Täällä on olympia-allas (50x25m), jossa monet huippu-urheilijat ja joukkueet maailmassa suorittavat koulutusohjelmia. Keskuksessa on myös upouusi kuntokeskus, jossa sinua palvelee 51 ammattilaista (fysioterapia, osteopatia, kuntoutus, jne..). Crol Centrestä löytyy myös 400 m2 kuntosali, jossa on viimeisimmän sukupolven laitteet, 1200 m2 spa porealtaita, saunoja, suihkuja (Scottish, Vichy, juokseva, bi-lämpö …), jäälähde, 25 m. uimakaista jne.

Kuva Spasta

Kuva Spasta

Car Sant Gucatissa

Uusi yhteistyökumppanimme on olympiavalmennuskeskus Sant Cugatissa.

Uimareita käy täällä joka puolelta maailmaa

Uimareita käy täällä joka puolelta maailmaa

Ulkoallas

Ulkoallas

nelkki

Ulkoallas valmiina tositoimiin

Valon ja varjon leikki :)

Valon ja varjon leikki 🙂

SAM_1831

Yksi sisäaltaista 50 m

 Esittelyvideo

Täältä löytyy kaksi 50 m allasta. Yksi sisällä ja yksi ulkona. Lisäksi on pikkualtaita sekä täydelliset testaus ja terveydenhuollonpalvelut. Täällä harjoittelevat usean eri lajin olympiaurheiljat kaikkialta maailmasta.

 

 Lloret de Mar

Täällä avataan lokakuussa 2013 upo uusi uimahalli. Kaupunki on täynnä edullisia pikkuhotelleja ja ilmasto on välimerellinen.

 

SAM_1814

 

Lloret uimahalli

Lloret uimahalli

Costa Bravan alueella voimme tarjota myös avomeriharjoittelun mahdollisuutta. Meillä on n. 1 km :n mittainen  rata L’Escalan edustalla. Myös kaikki muut palvelut ovat aluelle erikoistuneiden Dupondien hallussa. Lisäksi Ranskaan tai Kataloniaan suunnatuille matkoilla meillä on opaspalvelut ja 24/7 h suomenkielinen palvelu saatavilla.

 

Ranska

Font Romeun leirikeskus    (Klikkaa lisätietoa)

Font Romeun harjoittelukeskus on perustettu harjoitteluun Mexicon olympialaisia varten. Pyrenneet valittiin ilmastonsa, korkeutensa (1850 m) ja eteläisen sijaintinsa vuoksi. Keskuksesta muotoutui maljakon muotoinen “amfiteatteri” suojaamaan vuoristotuulilta. Täällä ovat harjoitelleet mm. Paula Radcliff ja uimari Popov.

Font Romeu faciliteetit:

Kaikki majoitukset täysihoidolla eli aamupala ja kaksi lämmintä ateriaa. Hinta sisältää kaikkien urheilupaikkojen käytön.

fonthuone.jpg

Sisäliikuntapaikat: – kaksi voimistelusalia 1. voimistelusali (44x 24 m) parketti -lattia.           2. voimistelusali (30x 24 m) Taraflex -lattia.

– taitoluisteluareena 60 * 30 m.  – painisali 12 * 15 m   – miekkailusali 4 rataa.                        – painonnostosali (punttisali)

– kaksi uima-allasta

fontuimahalli.jpg

1. 50 x 16 m, kuusi rataa      2. 25 x 10 m, neljä rataa

Ulkopaikat:

font-r-index_03.jpg

– kaksi jalkapallokenttää (nurmi). – 400 m tartan juoksurata, avoinna ympärivuoden (harjattu).

fonturhrata.jpg

– 8 tenniskenttää. – yleisharjoituskenttä. – 300 m rullaluistelurata (Tarmac).   – kaksi yleiskenttää tennikselle, käsipallolle tai koripallolle.   Lisäksi :   – kolme kuntosalia, 3 x sauna ja kolme jacuzzia palautumiseen…

Canet en Roussillon  (Klikkaa lisätietoa)

 

Canet on suosittu harjoittelupaikka Euroopan uimareiden keskuudessa. Centre Uima Arlette Franco :

– Europa-allas: olympia-allas 50 mx 21 m 2 m syvyydellä, avoin ja lämmitetty

– Pool H. Sérandour: 25m x 21m ja syvyys vaihtelee 1-2 m, katettu ja lämmitetty

– 1 kuntosali  – 1 kylpyläosasto (turkkilainen sauna, poreallas)

Canetin ulkoallas

Canetin ulkoallas

ja sisäallas

ja sisäallas

 Viro

Löydämme yhteistyökumppaneidemme kautta kustannustehokkaimman tavan harjoitella.

DSC_0230_520x346_520x346

Esim Kalev Spassa on 50 metrin rata ja toimiva majoitus/huolto.

foto_Indrek_Arula_DSC_8116_260x173_260x173

Kommentointi on suljettu.