Yrityksestä

Olemme ketterä matkatoimisto, joka on erikoistunut Etelä-Ranskan, Katalonian ja Barcelonan alueen matkailuun. Olemme etsineet alueelta yksilölliset kohteet, joissa uskomme sinun viihtyvän. Vältämme massaturismipaikkoja ja kohteissamme olemme pyrkineet löytämään aina jotain sävähdyttävää. Ovatpa ne sitten perheen Rantalomakohteita, jotka huumaavat kuvankauniine pienine poukamineen, patikointi- tai pyöräilymatkoja henkeäsalpaavissa maisemissa tai kulinaarisia kohteita, joissa  yhdistyvät katalonialainen ja ranskalainen keittiö, Välimeren parhaita sukelluskohteita tai PGA tason Golf kenttiä. Puhumattakaan alueiden viinikulttuurista sekä ilmastosta, joka takaa yli kolme sataa aurinkoista päivää Costa Bravalle.

Olemme poimineet Barcelonan kaupungista mielenkiintoisia yksityiskohtia. Voit käydä Urban Spassa kylpemässä, vanhoissa 1800 luvulla perustetuissa maustekaupoissa, aamupäiväpurjehduksella, Gourmet kävelyllä, kokkikurssilla, tapaskierroksella tai suklaamuseossa jne. Nyt myös otteluliput Fc Barcelonan otteluihin, La Ligaan ja Champions Leagueen.

Matkavaihtoehdot joita tarjoamme löydät sivun ylävalikosta. Valikkojen takaa löytyy runsaasti linkkejä ja tietoa alueesta. Tervetuloa tutkimaan ja nojatuolimatkailemaan!

FC Barcelona, Gourmet, Viinitilamatkat, Patikointimatkat, Rantalomat, Compostela de Santiago, Sukellus, Pyöräilymatkat, Aktiivilomat, Kaupunkilomat kaikki matkamme tehdään räätälöitynä toiveittesi mukaan. Toimimme itse kohdealueella ja siksi pystymme tarjoamaan palvelua toiveittesi mukaan kilpailukykyisin hinnoin. Esitä toiveesi ja kysy tarjous!

Matkamme kohdistuvat turvallisille alueille Espanjan ja Ranskan pikkukyliin. Viimeisin tunnettu rähinöitsijä oli Hannibal n. 270 eKr. !

 

Toimilupanumeromme: KUVI 8118/08/Mj MV
Valvova viranomainen

Kuluttajavirasto & Kuluttaja-asiamies
Haapaniemenkatu 4 A, 7 krs, PL 5, 00531 Helsinki
Puh. 09-77261, fax 09-7726 7557
www.kuluttajavirasto.fi

Aputoiminimet:

Bon Voyage

Duponds

Y-tunnus: 2417185-9